Pozdrav

Spoštovani,

vstopamo v novo šolsko – vrtčevsko leto 2021/22. Prisrčno pozdravljeni in dobrodošli »naši« otroci in starši ter zaposleni. Večina otrok že pozna vrtec, nekateri pa bodo v sredo, 1. septembra 2021, prvič naredili korak v novo okolje. To je pomemben dogodek za vsakega posameznika – tako za otroke kot tudi za odrasle. Zato je pomembno medsebojno sodelovanje staršev in vzgojiteljev, ki je ključ do uspeha. S skupnimi močmi, znanjem, dobro voljo ter pozitivno naravnanostjo bomo pomagali otrokom ustvariti takšne trenutke, da bodo v njih uživali in imeli nanje lepe spomine.

Veseli smo, ker ste se odločili svojega otroka zaupati in vključiti v naš vrtec. Trudili se bomo, da bomo skupaj rasli, dajali otrokom zgled pozitivnih osebnosti, zaupanje, sooblikovali vrednote in spoštovanje za njihovo prihodnost, življenjske izzive in podvige. Verjamem, da si vsi želimo plemenititi vsakdan za otroke in za nas odrasle. Delo z otroki ni le poklic, temveč tudi poslanstvo.

Podrobnejše informacije o načinu dela v vrtcu, boste izvedeli na uvodnih roditeljskih sestankih. Glede na odloke in uredbe Vlade vas bomo še naprej usmerjali k spoštovanju pogojev PCT.

Prijazno dobrodošli. Želimo vam prijetno druženje v našem vrtcu!

Vrtec Prebold